4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Note: Blog ini sedang dalam masa pengembangan, baik dari segi SEO maupun artikel. Mohon maaf apabila gambar tidak tersedia untuk saat ini, - 10 Februari 2018.
4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Blogger adalah platform blogging yang paling populer dan mudah digunakan oleh Google.

Salah satu bukti mengapa Blogger merupakan platform blogging terpopuler adalah banyaknya platform WordPress yang membahas Blogging tentang Blogspot itu sendiri.

Template yang menganut "Simple" artinya template yang berpenampilan bersih, minimalis, elegan, cocok untuk blog pribadi, artikel pendek dan foto Blogging.

Baca Juga: Cara Terbaru Pasang Tracking Code Google Analytics

Di bawah ini 10 template blogger sederhana User Friendly, simple, bersih terbaik, SEO Friendly dan gratis download; bebas Anda gunakan.

Bahkan, beberapa diantaranya ada template blogger Responsive yang telah di Convert dari WordPress langsung.

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018


#1. Best Simple Blogger Template

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Best Clean and responsive simple blogger template is an elegant and modern blog for all types of lifestyle & blog websites.

Best is designed as simple and clean Theme to maximize the best readability.

It has a responsive design meaning your content will be displayed beautifully on all mobile devices.

If you are looking for simple blogger templates then this is the best option for you.

Demo Best Simple
Download Best Simple

#2. CheerUp Responsive Blogger Template

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Baca Juga: Cara Membuat Sitemap Blog tanpa Injeksi LINK

Cheer up is a fresh-faced stunning simple Blogger Template designed for all bloggers.

It features with creative, multi-concept and easy-to-use and is intended for food and lifestyle bloggers, fashion bloggers, personal fitness trainers, lifestyle coaches, cute animals lovers, architect and gardening enthusiasts, etc.

CheerUp design is vivid, fresh and modern wish makes it suitable for both men blogs and magazines and also feminine blog theme and magazines.

It has a responsive design meaning your content will be displayed beautifully on all mobile devices.

Demo CheerUp Responsive
Download CheerUp Responsive

#3. Minimal Simple Blogger Templates

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Minimal is a clean and minimalist Blogger blogging theme.

It is a light & bright blog theme, tailored to showcase your content in an effortlessly timeless style.

Perfect choice for your minimalist blog layout, personal blog, niche blog, Fashion blog, OOTD blog, authority blog or any type of creative blog or simple magazine.

It has a responsive design meaning your content will be displayed beautifully on all mobile devices.

Demo Minimal
Download Minimal

#4. November Minimal Blogger Template

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

November is a Clean & Simple Blogger template with luxury design, tailored to be exceptional on all kinds of blogs.

It is a Perfect choice for your Minimalist blog layout, Personal blog, Beauty blog, Fashion blog, OOTD blog, authority blog or any type of creative blog or simple magazine.

Demo November Minimal
Download November Minimal

#5. Rosemary Simple Blogger Templates

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Rosemary is a Multipurpose Clean & Simple Blogger template with luxury design, tailored to be exceptional on all kinds of blogs.

Demo Rosemary
Download Rosemary

Baca Juga: Ciri-Ciri Template Blog High CTR AdSense

#6. Minimalist Clean Blogger Template

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Minimalist is a clean and simple Blogger Template which provides awesome Masonry Style Grid-based design.

It’s very quick to load and has a pleasingly clean and minimal look that’s ideal for Blog or Magazine.

Demo Minimalist Clean
Download Minimalist Clean

#7. Sugar Simple Blogger Template

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Sugar is a Minimal and Clean Blogger blogging template.

It is a light & bright blogger theme, tailored to showcase your content in an effortlessly timeless style.

If you are looking for Minimalist blogger template then this is the best option for you.

Demo Sugar Simple
Download Sugar Simple

#8. Voux Simple Blogger Templates

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Voux is a clean and minimalist Blogger blogging theme.

It is a light & bright blog theme, tailored to showcase your content in an effortlessly timeless style.

Demo Voux Template
Download Voux Template

#9. Blogstar Free Simple Blogger Templates

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Blogstar is a clean and simple Blogger Template which provides awesome Masonry Grid-based design.

Demo Blogstar Free Simple
Download Blogstar Free Simple

#10. Feminist Simple Blogger Templates

4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018

Feminist is an awesome simple Blogger Template which brings simple and clean design.

It focuses on simplicity, usability and user experience.

Perfect choice for your personal blog, niche blog, Fashion blog, OOTD blog, authority blog or any type of creative blog or simple magazine.

Demo Feminist Simple
Download Feminist Simple

Baca Juga: Apa Pengaruh Mengganti Blogger Template?

Sebenarnya ada begitu banyak template blog simple dan keren terbaru 2017 untuk saat ini. Masalahnya tidak mungkin saya sertakan semuanya.

Diatas sudah saya sediakan URL demo dan download dari tiap-tiap template.

Bagi yang mau menghubungi, download atau membeli template yang berbayar (premium), silahkan hubungi langsung desainer-nya.

Labels: Template Blog SEO

Thanks for reading 4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018. Semoga berguna, Gan!

5 Komentar untuk "4+ Template Blogger Terbaru, Sederhana, Keren dan Gratis 2018"

Makasi gan uda sharing templatenya...

mau tanyanih cara menghapus breaking news diblog gimana yah, saya pake template arlina design.
kalau dilihat di pc sih gk masalah tapi kalau dilihat di uc mini agak mengganggu. blog saya fahmibrz blogspot com

Kalau masalahnya seperti itu mungkin bisa ditanyakan langsung ke desainer mas, sebab beliau lebih tahu.

cara downloadnya gimana Gan....

buka salah satu link blog demo yang saya bagikan. biasanya dibagian artikel di blog demo tersebut sudah disediakan link downloadnya kok

Gunakan anonymous kalau tidak punya Google+ Account.

Back To Top